Sami Frasheri: Il nostro albanese pulito come ai tempi dei Pelasgi

SAMI FRASHËRI: SHQIPJA JONË E PASTËR, ËSHTË E GJALLË DHE E FOLUR DITËT E SOTME ASHTU SI FLITEJ DIKUR, NË KOHËT E PELLAZGËVE 

 Sami Frasheri: Il nostro albanese pulito , è vivo e parlato aggi così come veniva parlato ai tempi dei Pelasgi

I fratelli Frashëri : il poeta , il filosofo e il patrioata nell 'Albania dell'800

Shtëpia e gjyshit dhe nënës së Ali Pashë Tepelenës ne Greqi


Shtëpia e Zenel Beut dhe Hamkos , gjyshit dhe nënës së Ali Pashë Tepelenës, si dhe shtëpia e Faik Konicës , Konice, Greqi.


Konicë, është një qytezë në Greqi pranë kufirit me Shqipërinë. Konica është vendlindja e Faik Konicës. Para 1923-ës banohej nga një shumicë Shqiptarësh, të cilët u shpërngulën me dhunë gjatë Luftës së Parë Botërore dhe shtëpitë e fundit të Shqiptarëve u dogjën të gjitha gjatë Luftës së Dytë Botërore

I love Albania - mostra fotografica di Chiara Soban

260 giorni nel Paese delle Aquile : il racconto fotografico di un casco bianco a Scutari
Martedi 25 settembre alle ore 18 a Valenza(Alessandria),
 al Centro Comunale di Cultura, la mostra fotografica di Chiara Soban, I love Albania.Post in evidenza

Assicurazione auto in Albania

Assicurazione auto in Albania Per essere assicurati in Albania bisogna chiedere alla propria assicurazione se rilascia una carta verde va...