Xhubleta shqiptare dhe kultet pagane

Një thesar i fshehur prej disa mijëra vjetësh në veshjen e malësores shqiptare, mbart mesazhe kultike të një mendësie tejet të zhvilluar autoktone shqiptare.... Dije të lashta që e kanë humbur kuptimin e tyre fillestar, presin të zbulohen.. Një dokumentar i cili përshkon terrene mitike, në kërkim të mistereve dhe mesazheve të fshehura në veshjen me xhubletë.


Ricevi i nostri articoli via email


Inserisci la tua email:

By FeedBurner

Commenti recenti