Musica albanese - Poni , Si trendafil (+ testo) - Turismo in Albania

Latest

Cuoriosità Albania

giovedì 8 dicembre 2011

Musica albanese - Poni , Si trendafil (+ testo)

"Si trendafil" , PONI
Testo in albanese

Dashuria shuhet ne heshtje si thahet trëndafili ne etje,
tani kam nevoj për buzeqeshjen qe ma fale ti.
Pa ty shumë i ftohte është janari,
pa ty nuk me ngroh as zjarri,
ti ishe i pari qe zgjove ndjenjat pa kufij.
I heshtur është momenti i heshtur je dhe ti,
e heshtur është biseda o me ne te dy.
Tani gjërat kuptohen,
çdo gjë kërkon shpjegim pse gjërat komplikohen se çdo fillim ka një mbarim.
Shumë e brisht është dashuria,ndoshta shumë e brishte jam unë për ty,
po ku ndodhet lumturia qe unë e kisha me ty.
E kujtoj shpesh situaten atëherë kur ish si trëndafil,
trëndafili tani vyshket,
vyshket pa jetë….
REF:…….
Dashuria shuhet ne heshtje si ndahet trëndafili ne etje,
tani kam nevoj për buzeqeshjen qe ma fale ti.
Pa ty shumë i ftohte është janari,
pa ty nuk me ngroh as zjarri,
ti ishe i pari qe zgjove ndjenjat pa kufij.
Shpresa le të vdes e fundit,s’dua tet harroj
Dhe ne ujevaren e jetës e di ku ty do të takoj
Thon se ne u deshem,se për dashuri kurr nuk ishte vonë
Tani ngushlloj veten se dita ditës për ty po tretem
Shumë e brishte është dashuria,ndoshta shumë e brishte jam unë për ty,
po ku ndodhet lumturia qe unë e kisha me ty.
E kujtoj shpesh situaten atëherë kur ish si trëndafil,
trëndafili tani vyshket,
vyshket pa jetë….
REF…….
Dashuria shuhet ne heshtje si ndahet trëndafili ne etje,
tani kam nevoj për buzeqeshjen qe ma fale ti.
Pa ty shumë i ftohte është janari,
pa ty nuk me ngroh as zjarri,
ti ishe i pari qe zgjove ndjenjat pa kufij.

Nessun commento:

Posta un commento