2 commenti

  1. shuem bukur kane kenduar ky grupi. si te ishin nga vende te ndryshme te shqiperise. dhe muzika duekt origjinale.

    RispondiElimina
  2. bukur, shume buikur. kjo deshmon qe njerezit kane nevoje per ate qe kane humbur- dashurine mes tyre. kenga e musika shqiptare e ploteson me se miri kete. kete kenge nqs nuk gabohem jane realizuar kur shqiperia ishte e varfer ekonomikisht por shume e pasur me vlera njerezore. faleminderit atyre qe kane sjelle kete video - na kenaqen. tamam dhurate per festa!!!

    RispondiElimina