Gli albanesi a Londra (in England) - Turismo in Albania

Latest

Cuoriosità Albania

martedì 11 dicembre 2012

Gli albanesi a Londra (in England)


MiniaturaOrganizatat e Komunitetit Shqiptar në Londër, me mbështetjen e Ambasadës së Republikës së Shqipërisë, festuan së bashku100 Vjetorin e Pavarësisë. Kjo festë e madhe bashkoj të gjithë shqiptarët që jetojnë në Mbretërinë e Bashkuar ashtu si dhe autoritetet vendore të Londrës, deputetë të Parlamentit Britanik, Ambasadat e Shqipërisë dhe Kosovës.

Nessun commento:

Posta un commento