Conosci il mondo visita l'Albania - Berlusconi promuove l'Albania

Conosci il mondo visita l'Albania - Berlusconi promuove l'Albania

Presidenti Berluskoni thot: Kemi folur me Berishen edhe per turizem , per zonat e bukura qe Shqiperia ka , per turistat italiane , qe nuk e njohin mire. KAm menduar nje ide per te promovuar dhe kemi menduar per te vendosur nje titull tek fletore e amasadorve tane " Njeh boten , vizito dhe Shqiperine " dhe kemi marre angazhim me dy palet per te promovuar tek televizioni publik (RAI 1 , RAI 2 , RAI 3) qe te keshilloje turistat itaiane qe te shkojen ne Shqiperi. Dhe te njejten gje do te behet per shqiptaret qe duan te visitojen shqiperine. Por kjo reklame u çensurua nga mediat italiane , sidomos ata qe urrejen berluskonin.

Nessun commento:

Posta un commento

Post in evidenza

La storia dei 130 carabinieri in Albania nel 1943 (una storia dimenticata)

Dopo la fine della seconda guerra mondiale l'esercito italiano in Albania si trovava circondato dai tedeschi e dai comunisti albanesi....