Emigrantët ankohen, na marrin para kur hyjmë në Shqipëri

Skandal !!!!!!!Policia doganale e shtetit Shqiptare kërkon leke emigrantëve


Sipas emigrantëve, gjithmonë kur kthehen në Shqipëri, do të përballen me postoblloqe të shumta të policisë, punonjësit e së cilës, kur i shohin me targa të huaja, i ndalin dhe u kërkojnë lekë për të kaluar.Periudha e verës shënon kthimin masiv të emigrantëve shqiptarë, të cilët kthehen për të takuar të afërmit e tyre dhe për të kaluar pushimet.

Por, jo gjithçka është e lehtë për ta gjatë kthimit. Shumë prej emigrantëve ankohen për policinë e shtetit, individë të së cilës u kërkojnë para.

Sipas emigrantëve, gjithmonë kur kthehen në Shqipëri, do të përballen me postoblloqe të shumta të policisë, punonjësit e së cilës, kur i shohin me targa të huaja, i ndalin dhe u kërkojnë lekë për të kaluar.

kosulltim per krijimin e artikullit ne www.news-al.com

1 commento:

  1. kjo esht shum e vertet...policia te ndalon gjithmon,dhe jo vetem kjo nese hy ne dyqan dhe kuptojn qe vjen nga jasht,e ngrejn gjithmon cmimin...
    esht turp te behet dicka e till,sepse edhe ne knej ato lek i marri me djers nuk i presim,por ju kete gje sdo e kuptoni asnjher nese para nuk e provoni...

    RispondiElimina

Post in evidenza

La storia dei 130 carabinieri in Albania nel 1943 (una storia dimenticata)

Dopo la fine della seconda guerra mondiale l'esercito italiano in Albania si trovava circondato dai tedeschi e dai comunisti albanesi....