Le armi chimiche della Siria in Albania : Elsa Lila videoprotesta contro il governo . - Turismo in Albania

Latest

Cuoriosità Albania

venerdì 15 novembre 2013

Le armi chimiche della Siria in Albania : Elsa Lila videoprotesta contro il governo .

Elsa Lila: “Dëgjo qytetarët, Shqipëria ka nevoje për shpresë, jo për helme” (Video)
 Ish grevistja e urisë dhe nga mbeshteteset e kryeministrit Rama,kengetarja e njohur Elsa Lila, I ben thirrje publike shefit te qeverise shqiptare , te degjoje zerin e qytetareve. Ne nje video-mesazh te hedhur ne “you tube”, Elsa Lila qe disa vjet me pare mori pjese ne greven e urise se opozites socialiste,thote se vendi ka nevoje per shprese dhe lule,dhe jo per helmet e Sirise.

Nessun commento:

Posta un commento