FERDINAND BJANKU DASHURIA E JONE - Turismo in Albania

Latest

Cuoriosità Albania

lunedì 15 ottobre 2007

FERDINAND BJANKU DASHURIA E JONE

E DI!
NGA KY MOMENT
NUK DO TE SHOH ME ?
POR KJO NDJENJE
NUK DO TE VDESE,
SEPSE KURRE, S'DO TE HARROJ
PREMTIMIN TIM, DO T'A JAP
DASHURINE TENDE
DO TA KEM, PERHERE PRANE.
THUAJME !
QE NUK DO TE MENDOSH
PER KETE BLU DET
QE NE NA NDAN.
DASHURIN TONE
E DI QE DO T'A JETOJ,
SEPSE TI, DO ME PRESESH.
ESHTE KJO ENDERR,
E MADHE SI DETI
PER TE THENE TE DUA
NUK GJEJ DOT FJALET
VEÇ VERE VESHIN
MBI ZEMREN TIME,
DHE DEGJOJE FJALEN E SAJ.

DESHPRIMI IM,
U KTHYE NE MALL
ÇDO MINUTE LARG TEJE,
ESHTE NJE VUAJTJE.
TE DUA PRANE MEJE
TANI T'A JETOJME
KETE DASHURI TE MADHE
PER NE TE DY.
VEÇ TE TE KEM, AFER TY
NUK DESHIROJ, JO TJETER VETEM TY.
TE SHIKOJ PERHERE, SYT E TU
TE GEZOJME SE BASHKU
DREJT LUMTURISE.


POR KJO NDJENJE DO TE JETOJE
SEPSE KURRE S'DO TE VDES.
PREMTIMIN TONE, DO T'A MBAJME
DASHURIA JONE
DO TE JETE PERHERE, PRANE.

KERKOME!....
KUDO TE JESH,
NGA DO TE SHKOSH.
KERKOME!

KJO DASHURI
ESHTE E MADHE SI DETI.
PER TE TE THENE TE DUA
NUK GJEJ DOT FJALET.
VEÇ VERE VESHIN,
MBI ZEMREN TIME,
DHE DEGJOJE KENGEN, FJALET SAJ.
PIKELLIMI IM,
U KTHYE NE MALL
ÇDO MINUTE LARG TEJE
ESHTE NJE VUAJTJE.
TE DUA PRANE, MEJE
TANI DO E JETOJME
KJO ESHTE DASHURI,
PER NE TE DY
VEÇ TE TE KEM, AFER TY
KJO DESHIRE DO MBETET PERGJITHMONE
DO SHIKOJ PERHERE, SYT E TU
TE NDERTOJME SE BASHKU
KETE LUMTURI.
POR KJO NDJENJE DO TE JETOJE
SEPSE KURRE S'DO TE VDESE.
KERKOME!...KUDO TE JESH,
NGA DO TE SHKOSH...DO TE JEM.

Orkestra...
ESHTE KJO ENDERR,
E MADHE SI DETI, PER THENE TE DUA
NUK GJEJ DOT FJALET.
VEÇ VERE VESHIN, MBI ZEMREN TIME,
DHE DEGJOJE KENGEN E SAJ...

Nessun commento:

Posta un commento