Ads Inside Post

Proverbi nazionali Fjale te urta

1)

  • Kush ka vdekur për atdhe, nuk ka vdekur por ka le.
  • Chi e` morto per la patria non e` morto ma e rinato.

2)

  • Jetoni për Shqipëri dhe vdisni për të.
  • Vivete per l`Albania e morite per lei.

Poeta albanese Naim Frasheri

3)

  • Mos pyet se ç'do të bëjë atdheu për ty, pyet me gëzim ç'mund të bësh ti për të.
  • Non chiederti cosa fara` la nazione per te, ma chiediti cosa potrai fare tu per essa.

kenedy

4)

  • Një dimër në atdhe është më i ëmbël se njëqind pranvera në dhe të huaj
  • Un inverno nel proprio paese e` meglio di 100 primavere in un altro .

5)

  • Ai qe eshte shok me te gjithe, nuk eshte shok me asnje.
  • Chi e` amico di tutti non e` amico di nessuno.

potete scriverne altri qui sotto

--
Previous
Next Post »

5 commenti

Write commenti
Anonimo
AUTHOR
28 aprile 2008 16:17 delete

Një dimër në atdhe është më i ëmbël se njëqind pranvera në dhe të huaj
Un inverno nel proprio paese e` meglio di 100 primavere in un altro . - Ma chi ha fatto la traduzione..... scusa..!!!!?????? .. Boh io ci ripenserei.....

"Un inverno in propria patria e` meglio di 100 primavere paese straniera"

Reply
avatar
Anonimo
AUTHOR
29 marzo 2009 22:50 delete

NJE DIMER NE ATDHE PA DRITA ESHTE ME I HIDHUR SE200 PRANVERA NE DHE TE HUAJ,APO JO

Reply
avatar
Anonimo
AUTHOR
20 marzo 2010 13:16 delete

TI E DI, TE DUA SHUME SHQIPERI.. PUTHIE..

Reply
avatar
Anonimo
AUTHOR
20 marzo 2010 13:18 delete

TI E DI, THE DUA SHUME SQIPERI .. PUTHIE .. (ADRIANA GORA)

Reply
avatar
Anonimo
AUTHOR
30 dicembre 2013 01:52 delete

Belli sti detti

Reply
avatar