Shengjini Beach LEZHE -ESTATE 2007 - Turismo in Albania

Latest

Cuoriosità Albania

venerdì 14 dicembre 2007

1 commento:

  1. si shpirt asht...kam 26 vjet qe shkoj dhe per mu eshte njeshiiii...sa kujtime...video shume e bukur...i lumte atij ose asaj qe i ka vene kete video...

    RispondiElimina