Xhubleta shqiptare dhe kultet pagane

Një thesar i fshehur prej disa mijëra vjetësh në veshjen e malësores shqiptare, mbart mesazhe kultike të një mendësie tejet të zhvilluar autoktone shqiptare.... Dije të lashta që e kanë humbur kuptimin e tyre fillestar, presin të zbulohen.. Një dokumentar i cili përshkon terrene mitike, në kërkim të mistereve dhe mesazheve të fshehura në veshjen me xhubletë.


Nessun commento:

Posta un commento

Post in evidenza

Assicurazione auto in Albania

Assicurazione auto in Albania Per essere assicurati in Albania bisogna chiedere alla propria assicurazione se rilascia una carta verde va...